Autobanden Pé
Hoe werkt het?

Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.

Laat u verassen en kies ook voor onze handige en voordelige mobiele bandenservice. U kunt van maandag t/m zaterdag gebruik maken van onze mobiele bandenservice, op elke gewenste locatie in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

In 5 minuten heeft u uw nieuwe banden besteld en een montage afspraak geboekt:

  1. Zoek uw gewenste band en plaats deze in het winkelmandje
  2. Kies uw gewenste bezorgmethode > montageservice op locatie
  3. Vul uw gegevens en montage adres in en kies uw gewenste montage datum
  4. Kies voor achteraf betalen op locatie en uw bestelling is afgerond en gereserveerd

U ontvangt een bevestiging via mail van uw bestelde banden en gereserveerde montage afspraak met daarbij de gespecificeerde order / factuur zoals u de bestelling heeft geplaatst. Wij nemen één dag voor de door u geselecteerde montagedatum telefonisch contact met u op, en geven u de uiteindelijke aankomsttijd aan.
Afhankelijk van uw postcode, is het vaak mogelijk om al binnen 24 uur uw bestelde banden te leveren en te monteren.

Selecteer hier uw nieuwe banden

Banden zoeken

Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een de en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten.

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin of Bancard, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Heeft u advies op maat nodig bij het uitzoeken van uw gewenste banden, neem dan gerust contact met ons op via:
Nederland 06 54 67 61 18
België 047 904 02 91
info@autobandenpe.eu

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

Reparatie van uw band op locatie, aan huis of werk, of onderweg

Reparatie van uw band op locatie, aan huis of werk, of onderweg.

Een lekke / platte band komt altijd ongelegen.
Bent u onderweg,  zorg er dan eerst en vooral voor dat u op een veilige plek stil staat, zet als het kan de auto veilig langs de kant, waar u niet in de weg staat, of u rijdt wanneer u niet veilig kunt stil staan, door naar een veilige plek, indien mogelijk.

Heb je een lekke band, Autobanden Pé biedt de mogelijkheid om je weer op weg helpen, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze mobiele bandenservice monteurs.

Moderne wagens beschikken niet altijd meer over een volwaardig reservewiel of zelfs een noodreservewiel, het zogenaamde ‘thuiskomertje’. 
Daarmee worden kosten, gewicht, ruimte en brandstof bespaard, en reparatiekit wordt tegenwoordig vaak aangeboden als alternatief. 

Het reparatiesetje is goedkoper en compacter dan een reservewiel, deze bestaat uit antilek vloeistof en een kleine compressor, met deze kit kun je een gat in de band dichten door een chemisch vulmiddel via het ventiel in te spuiten, het vulmiddel werkt bij kleinere lekkages maar niet bij grotere schades.
Doordat de auto lichter is wordt er iets minder brandstof verbruikt dat werkt ook door in de metingen om de CO2-uitstoot vast te stellen. Voor fabrikanten is er alles aan gelegen om die zo laag mogelijk te krijgen. Allemaal prima zolang je geen lekke band krijgt. Gebeurt dat wel, dan kan je zonder reservewiel toch een probleem hebben. 

Wilt u gebruik maken van de pechservice van Autobanden Pé, zijn er een aantal zaken belangrijk om te weten, om u weer snel op weg te kunnen helpen:

Uiteraard zijn aan de pechservice verlening wel servicekosten verbonden, hoeveel de servicekosten bedragen, is afhankelijk van de plaats waar u gestrand bent, het tijdstip, en de dag. 

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin, bankkaart, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

U kunt ons bereiken via:

NL: 043 205 73 63
BE: 089 77 15 21
info@autobandenpe.eu