Autobanden Pé
Hoe werkt het?

Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.

Laat u verassen en kies ook voor onze handige en voordelige mobiele bandenservice. U kunt van maandag t/m zaterdag gebruik maken van onze mobiele bandenservice, op elke gewenste locatie in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

In 5 minuten heeft u uw nieuwe banden besteld en een montage afspraak geboekt:

  1. Zoek uw gewenste band en plaats deze in het winkelmandje
  2. Kies uw gewenste bezorgmethode > montageservice op locatie
  3. Vul uw gegevens en montage adres in en kies uw gewenste montage datum
  4. Kies voor achteraf betalen op locatie en uw bestelling is afgerond en gereserveerd

U ontvangt een bevestiging via mail van uw bestelde banden en gereserveerde montage afspraak met daarbij de gespecificeerde order / factuur zoals u de bestelling heeft geplaatst. Wij nemen één dag voor de door u geselecteerde montagedatum telefonisch contact met u op, en geven u de uiteindelijke aankomsttijd aan.
Afhankelijk van uw postcode, is het vaak mogelijk om al binnen 24 uur uw bestelde banden te leveren en te monteren.

Selecteer hier uw nieuwe banden

Banden zoeken

Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een de en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten.

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin of Bancard, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Heeft u advies op maat nodig bij het uitzoeken van uw gewenste banden, neem dan gerust contact met ons op via:
Nederland 06 54 67 61 18
België 047 904 02 91
info@autobandenpe.eu

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

Banden montage

Montage / demontage van uw banden op locatie, aan huis of werk.

Bij de mobiele bandenservice van autobanden Pé kunt u terecht voor de montage van uw: personenwagenbanden, bestel / camionette, en 4x4 banden, SUV en caravanbanden, aanhanger / remorque, mobilehome en camperbanden.

Door onze jarenlange ervaring, en het gebruik van de juiste apparatuur, kunnen wij alle soorten banden monteren en demonteren, zonder de band en de velg te beschadigen.

Zoals u op onze film kunt zien, zijn onze mobiele bandenservice units, uitgerust met moderne apparatuur, deze worden ook gebruikt in de bandencentrale, of garage.

De huidige bandenmaten (diameter) worden steeds groter, hierdoor worden voertuigen momenteel uitgerust met  zogenaamde laagprofielbanden. 
Deze banden zijn door hun lage karkas opbouw, zeer “stug” en dus niet zo flexibel te handelen als zogenaamde hoogprofielbanden, waardoor deze banden zich veel moeilijker laten demonteren e/o monteren.

Om deze banden te monteren, of te demonteren dient men toch over enige ervaring te beschikken, daar er bij de montage of demontage van deze banden veel meer spanning, kracht komt, op de hiel van de band, en de montage arm van de bandenapparatuur, bij onvoldoende ervaring, bestaat de kans, dat bij het monteren of demonteren, de hiel van de band onherstelbaar wordt beschadigd.

Bij de aanschaf van onze bandenapparatuur is er ondermeer gelet op:

U wilt uw zomerbanden / winterbanden of welke banden dan ook gemonteerd (bandenwissel) hebben?*
Klik hier en maak online uw montage afspraak

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin, bankkaart, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.
U kunt ons bereiken via:

NL: 043 205 73 63
B: 089 77 15 21
info@autobandenpe.eu

* Geen scooter of motorbanden, camion / vrachtwagenbanden.