Autobanden Pé
Hoe werkt het?

Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.

Laat u verassen en kies ook voor onze handige en voordelige mobiele bandenservice. U kunt van maandag t/m zaterdag gebruik maken van onze mobiele bandenservice, op elke gewenste locatie in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

In 5 minuten heeft u uw nieuwe banden besteld en een montage afspraak geboekt:

  1. Zoek uw gewenste band en plaats deze in het winkelmandje
  2. Kies uw gewenste bezorgmethode > montageservice op locatie
  3. Vul uw gegevens en montage adres in en kies uw gewenste montage datum
  4. Kies voor achteraf betalen op locatie en uw bestelling is afgerond en gereserveerd

U ontvangt een bevestiging via mail van uw bestelde banden en gereserveerde montage afspraak met daarbij de gespecificeerde order / factuur zoals u de bestelling heeft geplaatst. Wij nemen één dag voor de door u geselecteerde montagedatum telefonisch contact met u op, en geven u de uiteindelijke aankomsttijd aan.
Afhankelijk van uw postcode, is het vaak mogelijk om al binnen 24 uur uw bestelde banden te leveren en te monteren.

Selecteer hier uw nieuwe banden

Banden zoeken

Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een de en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten.

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin of Bancard, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Heeft u advies op maat nodig bij het uitzoeken van uw gewenste banden, neem dan gerust contact met ons op via:
Nederland 06 54 67 61 18
België 047 904 02 91
info@autobandenpe.eu

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

Autobanden montage op locatie of thuis | Banden wisselen

Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.

Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een (de) en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten.

Prijs
Onze zeer concurrerende bandenprijzen op onze webshop zijn exclusief mobiele bandservice kosten, maar wel inclusief milieu bijdrage. Uiteraard zijn hier de voorrijkosten wel bij inbegrepen, u kunt van maandag t/m zaterdag gebruik maken van onze mobiele bandenservice, op elke gewenste locatie in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

Tijd:
Geen tijd? Autobanden Pé speelt hierop in, want wij komen naar u toe. Thuis en op het werk kan u gebruik maken van onze service. Dit betekent dat u niet meer heen en weer hoeft te rijden naar een banden werkplaats voor uw bandenservice. Eveneens hoeft u geen verlofdagen meer te nemen, of uw vrije zaterdagen op te offeren voor een bezoek aan een bandenwerkplaats.

Nieuwe banden:
Nieuwe autobanden kopen, hebben wij simpel en voordelig voor u gemaakt.
Selecteer uw gewenste band uit ons ruim assortiment scherp geprijsde banden, wij leveren banden van alle bekende merken, en voor bijna alle voertuigen zoals; personenwagens, 4x4 / SUV’s en voor zwaardere voertuigen zoals bestel, camionette en lichte vrachtwagen, caravans, aanhangwagens en campers cq motorhomes.

Selecteer hier uw nieuwe banden

Wanneer u gebruik maakt van onze service: Monteren & Balanceren op locatie, zijn de volgende diensten en service inbegrepen: Monteren, Balanceren, Tubeless ventielen, Plaatsen, Milieubijdrage, Oude banden retour, Inclusief B.T.W.

Montagekosten winter / zomerbanden:
Monteert u elk seizoen uw losse banden van zomer naar winterbanden of v.v. Dan komen wij ook graag naar u toe, om deze vakkundig voor u op locatie te monteren.

Inchmaten Prijs per band
10 t/m 15 inch € 15,00
16 t/m 18 inch € 19,50
19 inch of groter € 22,50

*meerprijs Run On Flat banden € 4,99 per band.

De genoemde prijs is inclusief: Monteren, Balanceren, Tubeless ventielen, Plaatsen, Inclusief B.T.W.


Kosten wissel / plaatsen complete wielen:
Plaatst, of wisselt u elk seizoen uw complete winterwielen of zomerwielen of v.v. Dan komen wij ook graag naar u toe, om deze vakkundig voor u op locatie te plaatsen.

Prijzen wielen wissel per 4:

Inchmaten Prijs
10 t/m 15 inch € 35,00
16 t/m 18 inch € 40,00
19 inch of groter € 45,00

De genoemde prijs is inclusief: Plaatsen, controle van de juiste bandenspanning, en controle van de profieldiepte, Inclusief B.T.W.

Afspraak maken
Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin, Bankkaart, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben. Makkelijker kunnen we het niet maken!
Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

U kan ons bereiken via:
Banden in Nederland 043 205 73 63
Banden in Nederland 089 77 15 21
info@autobandenpe.eu