Autobanden Pé
Hoe werkt het?

Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.

Laat u verassen en kies ook voor onze handige en voordelige mobiele bandenservice. U kunt van maandag t/m zaterdag gebruik maken van onze mobiele bandenservice, op elke gewenste locatie in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

In 5 minuten heeft u uw nieuwe banden besteld en een montage afspraak geboekt:

 1. Zoek uw gewenste band en plaats deze in het winkelmandje
 2. Kies uw gewenste bezorgmethode > montageservice op locatie
 3. Vul uw gegevens en montage adres in en kies uw gewenste montage datum
 4. Kies voor achteraf betalen op locatie en uw bestelling is afgerond en gereserveerd

U ontvangt een bevestiging via mail van uw bestelde banden en gereserveerde montage afspraak met daarbij de gespecificeerde order / factuur zoals u de bestelling heeft geplaatst. Wij nemen één dag voor de door u geselecteerde montagedatum telefonisch contact met u op, en geven u de uiteindelijke aankomsttijd aan.
Afhankelijk van uw postcode, is het vaak mogelijk om al binnen 24 uur uw bestelde banden te leveren en te monteren.

Selecteer hier uw nieuwe banden

Banden zoeken

Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een de en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten.

Wanneer u gebruik maakt van onze mobiele bandenservice, dan kunt u makkelijk achteraf op locatie betalen. U betaalt dan veilig per Pin of Bancard, of Contant, nadat wij uw banden gemonteerd hebben.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Heeft u advies op maat nodig bij het uitzoeken van uw gewenste banden, neem dan gerust contact met ons op via:
Nederland 06 54 67 61 18
België 047 904 02 91
info@autobandenpe.eu

Wij komen naar u toe – bij u thuis of op uw werk- in de regio Belgisch en Nederlands Limburg.

Herroepingsrecht en annulering

Herroeping
Autobanden Pé doet haar best om u als klant zoveel mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met een product. Mocht dat het geval zijn, dan kunt u het product kosteloos terugsturen aan Autobanden Pé. Bekijk wel even de volgende spelregels:

 1. De koop is gedaan via email of via de webshop. U kunt uw gekochte product alleen kosteloos terugsturen als u het heeft gekocht via email of de webshop.
 2. 14 dagen bedenktijd. Als u om welke reden dan ook het product wilt terugsturen, heeft u 14 dagen de tijd om dat te laten weten. U kunt dat doen via het ‘formulier voor herroeping’. Klik hier om het formulier te openen. De termijn begint te lopen op vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen.
 3. Bevestiging. Autobanden Pé zal na ontvangst van uw herroeping een bevestigingsmail sturen.
 4. 14 dagen om te retourneren. Nadat u Autobanden Pé heeft laten weten dat u het product wilt terugsturen, heeft u 14 dagen de tijd om het product bij Autobanden Pé te (laten) bezorgen op een met Autobanden Pé af te spreken tijdstip. Eventuele verzendkosten komen voor uw rekening.
 5. Netjes omgaan met het product. Zolang u niet zeker weet of u het product wilt houden, laat u het zoveel mogelijk in de verpakking en gaat u er zorgvuldig mee om.
 6. Geen herroeping. Herroeping is helaas niet mogelijk als Autobanden Pé:
  1. in uw opdracht dringende herstel- of onderhoudsmaatregelen heeft uitgevoerd;
  2. de door u gekochte producten al heeft gemonteerd aan uw voertuig;
  3. maatwerk heeft geleverd naar uw specifieke wensen; of
  4. de dienstverlening heeft afgerond.

Annuleringsbeleid bij mobiele montage service:

 1. De datum die u heeft gereserveerd voor de montage op locatie service, mag u gratis annuleren, mits 3 dagen voor aanvang van de montagedatum;
 2. Annuleert u 2 dagen voor aanvang, dan brengt Autobanden Pé EUR 30.00 in rekening voor annuleringskosten (administratie- en planningskosten);
 3. Annuleert u 1 dag voor aanvang, dan brengt Autobanden Pé EUR 50.00 in rekening voor annuleringskosten (administratie- en planningskosten);
 4. Bent u op de door u geplande montagedag niet thuis, of Autobanden Pé kan de montage niet uitvoeren omdat (bijvoorbeeld) de auto, autosleutels of het veiligheidsslot van uw velg niet aanwezig zijn, dan brengt Autobanden Pé u EUR 100.00 annulerings- en voorrijkosten in rekening. Als montage op een ander overeen te komen tijdstip wel mogelijk is, worden de annuleringskosten met 50% gehalveerd.    Mocht u toch nog vragen hebben over herroeping of annulering, mail dan gerust naar info@autobandenpe.eu!